Infiintata in anul 2013, societatea noastra este autorizata pentru proiectarea si executia instalatiilor de gaze naturale de catre Autoritatea de Reglementare in Domeniul Energiei - A.N.R.E., si beneficiaza de o experienta bogata in domeniu.
Suntem o echipa formata in angajati cu reale abilitati profesionale, aflati continuu intr-un proces de perfectionare si reinventare profesionala. Datorita sensibilitatii domeniului de activitate, misiunea noastra sunt serviciile complete si de calitate si, in consecinta, multumirea clientilor. Contactati-ne si va vom raspunde cu placere la orice intrebare legata de proiectarea si executia instalatiilor de gaze naturale.


           Dotarea tehnica de care dispunem se datoreaza efortului permanent de achizitionare de aparatura, echipamente, cu calitati tehnice superioare din punct de vedere al sigurantei in exploatare si al fiabilitatii.


         Pentru a satisface nevoile in permanenta expansiune a clientilor nostri, realizam si instalatii sanitare. Ne puteti contacta pentru orice tip de lucrare. Intreaga echipa - tehnicieni, ingineri, specialisti management - suntem pregatiti spre a rezolva orice nevoie in sfera gazelor naturale sau a instalatiilor termice. Personalul nostru este autorizat pentru proiectare si executie instalatii de gaze naturale de catre Autoritatea de Reglementare in Domeniul Energiei - ANRE. Beneficiem de experienta sudorilor autorizati de Inspectia de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune si Instalatiilor de Ridicat - ISCIR. 


          Gaz instal Topexpert SRL are potential logistic si operational in toate fazele unei lucrari in utilizarea gazelor naturale: proiectare/reproiectare, redimensionare, montaj, punere in functiune si exploatare pentru toate sistemele necesare asigurarii confortului termic si sanitar la nivel casnic/rezidential sau comercial/industrial. 


         Astfel, executam orice tip de instalatii termice si sanitare casnice, apartamente, vile, complexuri rezidentiale - dar si comerciale si de productie.  Detinem solutii logistice si de productie moderne si adaptate oricarei nevoi. Indiferent daca discutam de o lucrare noua, de reabilitare si modificare - indiferent de dimensiunea ori complexitatea lucrarii, OFERIM SERVICII RAPIDE SI TEMEINICE.