REALIZARE EXECUTIE - ETAPELE REALIZARII UNEI LUCRARI DE GAZE

- preluare acte solicitant;

- intocmire contract;

- obtinere aviz tehnic de racordare (cca 10-30 zile);

- realizare proiect tehnic (aprox. 2 zile);

- executie instalatie de utilizare (aprox 1-2 zile);

- receptie tehnica (se realizeaza in aceeasi zi cu executarea lucrarii);

- punere in functiune si montarea contorului (cca 10 zile de la receptia tehnica);


                                Termenul pana la utilizarea instalatiei de utilizare gaze este de aproximativ 30 zile insa depinde exclusiv de operatorul local de distributie a gazelor naturale, care este responsabil cu emiterea avizului tehnic de racordare si cu punerea in functiune a instalatiei si/sau montarea contorului (dupa caz).

Adepti ai calitatii absolute, oferim clientilor nostri servicii complete de proiectare si executie a instalatiilor de utilizare a gazelor naturale in apartamente, case, vile sau institutii. 

                        De asemenea, realizam proiectarea si executia instalatiilor de separare a consumului de gaze naturale pentru mai multe puncte de consum:  masini gatit, centrale termice etc.


Nu cunoastem limitari in abordarea oricaror proiecte, indiferent de amploarea acestora, plecand de la proiectarea alimentarii cu gaze naturale atat la interior cat si la exterior, pana la bransamentul propriu zis, la centrala termica sau arzator, sau montajul detectoarelor capabili sa preintampine o eventuala explozie.

                                     In general pe perioada iernii se sesizeaza o crestere a incidentei evenimentelor cu consecinte grave, atat pentru locatarul, cat si pentru vecinii unui apartament, in care s-au efectuat lucrari de montaj sau mentenanta cu meseriasi, posibil mai ieftini, dar fara autorizare, implicit iresponsabili.

                                    Activand intr-un domeniu care necesita atentie si responsabilitate maxima, in egala masura, echipa noastra pune accent pe imbogatirea continua a cunostiintelor asupra celor mai noi tehnologii, implementate la nivel global, in materie de instalare gaze.

                                    Avem strategii optime pentru achizitionarea de scule si aparatura de ultima generatii, generatoare de servicii executate in cel mai scurt timp dar si in deplina siguranta.